Пожежа виникла у великому залі для святкувань після запалювання феєрверка.

На весіллі в Іраку спалахнула пожежа, яка охопила весь зал для святкувань. Внаслідок цього загинули понад 100 людей, серед яких і наречені, ще 150 зазнали поранень.

Про це повідомляють Al Arabiya та Reuters.

Вогонь спалахнув у будівлі для святкувань в районі Хамданія у провінції Ніневія. За словами заступника губернатора провінції Хасан аль-Аллака, підтверджено загибель 113 людей та поранення 150 осіб. Згодом ЗМІ повідомили, що пара наречених теж загинула на власному весіллі разом із гостями.

Причина пожежі на весіллі в Іраку
Пожежа зайнялася у великому залі для святкувань після запалювання феєрверка у закритому приміщенні. Очевидці розповіли, що будівля загорілася близько 22:45 за місцевим часом, коли на місці перебували сотні людей. Повідомляється, що будівля була зведена з легкозаймистих матеріалів і саме тому так швидко обвалилася.

Читайте також:  Тернопільський ТЦК оголошує про набір кандидатів на військові посади за контрактом

“Ми бачили, як вогонь пульсував, виходячи із залу. Це ті, кому вдалося вибратися, ті, хто не застрягли. Навіть ті, хто вибрався, були поламані”, – розповів про пережите 34-річний Імад Йохана.

На місце трагедії прибула велика кількість машин швидкої допомоги з медичними бригадами.

За даними Організації Червоного півмісяця Іраку, протягом ночі кількість постраждалих у пожежі перевищила позначку 450 осіб. Там не уточнили, скільки з них загинули, а скільки перебувають у лікарні.

The post Трагедія на весіллі: у пожежі загинули понад 100 людей (фото, відео) first appeared on UA-IN.

Запис Трагедія на весіллі: у пожежі загинули понад 100 людей (фото, відео) спершу з’явиться на UA-IN.