Синоптики кажуть, що слід готувати до дощів. Хоча передбачається відносно тепла погода, проте невдовзі холод накриє Україну без жодних затримок. Час готуватися до зими.

Як інформують “УН”, у п’ятницю, 13 жовтня, в Україні очікується від 3° вночі до 20° тепла вдень, місцями пройде дощ. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

“Хмарно з проясненнями. Вночі та вранці у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях помірний дощ, вдень у Карпатському регіоні, центральних та східних областях місцями невеликий дощ; на решті території без опадів”, – йдеться у повідомленні.

Вітер південно-західний, у північній частині вдень з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.Температура вночі 8-13°, у східних, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях та місцями в Криму 3-8° тепла, вдень 15-20°, в Карпатах 10-15°.

Читайте також:  Астролог Влад Росс назвав переломний місяць у війні: “Повний провал”

Прогноз погоди 13 жовтня

Тепла погода протримається до кінця тижня, а вже в неділю, 15-го жовтня, знову похолоднішає.

Нагадуємо, що в Карпатах уже фіксувалося перше випадання снігу. Невдовзі ситуація може повторитися.

The post “В Україну прямо зараз пре нещадний дощ, названо дату початку тотального холоду”: фахівці сказали про снігопад first appeared on UA-IN.

Запис “В Україну прямо зараз пре нещадний дощ, названо дату початку тотального холоду”: фахівці сказали про снігопад спершу з’явиться на UA-IN.