Російські обстріли завдали пошкоджень у мережах обленерго на Донеччині, Харківщині та Херсонщині.

У зв’язку з бойовими діями в Україні та з інших причин 10 листопада без електроенергії залишаються 419 населених пунктів.

Про це повідомляє “Укренерго”.

“Загалом через бойові дії та з інших причин без світла залишається 419 населених пунктів. Через обстріли є пошкодження в мережах обленерго в Донецькій, Харківській, Херсонській областях. Аварійно-відновлювальні роботи проводяться в залежності від ситуації з безпекою та з дозволу військових”, – вказано в повідомленні.

Водночас через технічні порушення знеструмлені споживачі у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській областях.

У Міненерго повідомили, що через російські обстріли у південному регіоні України відключилася лінія електропередачі напругою 220 кВ. Також були відключені дві вітрові електростанції. Їхню роботу вже відновлено.

Читайте також:  Автівка підірвалася на протитанковій міні: загинув чоловік

“Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, достатньо для забезпечення потреб всіх побутових та юридичних споживачів. “Укренерго” не бачить підстав для обмежень в енергосистемі, якщо не буде нових обстрілів. Ліміти споживання не запроваджувались”, – зазначається в заяві компанії.

The post Через обстріли і не тільки без світла опинилися 419 населених пунктів України first appeared on UA-IN.

Запис Через обстріли і не тільки без світла опинилися 419 населених пунктів України спершу з’явиться на UA-IN.