Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 10 вересня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 41,0948 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 45,383 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

З огляду на те, що друга половина минулого тижня виявилася дуже вдалою для гривні, і вона змогла відвоювати практично всі раніше втрачені наприкінці серпня-початку вересня позиції, цього понеділка на валютному ринку України не очікується особливих сюрпризів ані за курсом долара, ані за євро. Але вже з вівторка до четверга ситуація почне швидко змінюватися.

Більшість обмінників фінкомпаній та банків виставлятимуть спред цього тижня за доларом у межах від 20 до 25 копійок та за євро — у межах від 20 до 30 копійок.

Але за умови підвищеної волатильності курсу євро на українських торгах 10−12 вересня через міжнародні ралі за парою євро/долар цими днями варто очікувати на часту зміну цінників і розмір спреду в межах до 30−50 копійок на євро у період із вівторка до четверга.Курс купівлі та продажу готівкового долара в банках перебуватиме в межах від 40,70 до 41,65 грн, а в обміннках фінкомпаній — в межах від 40,75 до 41,60 грн.

Читайте також:  Отримання та оформлення техпаспорта і номерних знаків спростили — МВС

А курс готівкового євро в банках перебуватиме в межах коридору купівлі та продажу від 44,70 до 46,30 грн. В обмінниках фінкомпаній цей коридор буде від 44,75 до 46,20 грн. Дуже широкий розкид цінників обмінників та банків за євровалютою — буде головною «фішкою» готівкового ринку цього тижня.

А як будуть розвивати події на валютному ринку надалі, читайте в наших щоденних новинах на порталі «Стіна».

The post Долар лихоманить: банки та обмінки знову змінили курс валют first appeared on UA-IN.

Запис Долар лихоманить: банки та обмінки знову змінили курс валют спершу з’явиться на UA-IN.